Hoofdmenu:
3-
Stel uw eigen menu samen:
3-
4-
GEEN VERHOGING VAN DE MENUPRIJS VAN € 27,50 IN 2019, ONDANKS DE BTW-
Menukaart mei-
Voorgerechten:
· Huisgemaakte romige soep van grove Maille mosterd met opgeslagen room met bieslooksnippers (ook vegetarisch mogelijk)
· Brabantse Bourgondische paté met kleine salade en een veenbessencompote en sinaasappelschilletjes
· Carpaccio van het Black Angus rund met truffelmayonaise, rucola sla en verse Parmezaanse kaassnippers
(Voor de liefhebber hebben we ook de XL-
· “Pollo Tonnato”, rollade van gebraden kipfilet met tonijnmayonaise, kappertjes, spekjes en gemarineerde courgette
· Viscombinatie van huisgemaakte terrine van gemarineerde Noorse zalm gevuld met tongscharfilet en een cocktailtje van surimi krab met cocktailsaus
· Serranoham dungesneden op een kleine salade met gedroogde pruimen en een uien-
· Dungesneden gerookte lamsbout met een salade van venkel en gedroogde tomaat met een frisse dressing van tijm en honing
· Gepelde scampi, in de olijfolie gebakken, geserveerd met een overheerlijke saus van gember en knoflook
· Drieluik van vlees, bestaande uit: gerookte ribeye, gerookte ganzenborst en gebradenlamsribbetjes begeleid met een compote van veenbessen en een groene mosterdmayonaise (bijbetaling € 3,50 p.p.)
B
Wenst u extra brood, dan rekenen wij daar € 3,00 voor.
Bij het hoofdgerecht wordt er groente, salade, compote en verse frites geserveerd.
Wenst u extra van één van deze, dan rekenen wij € 3,00 per schaaltje extra.
Hoofdgerechten:
· Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje met een romige saus van dille
· Dorade Royal filets (zeebrasem, zoutwater uit de Middellandse zee), gebakken met een saus van gedroogde tomaat en basilicum
· Gebakken heekfilet (kabeljauwachtige rondvis, zoutwater uit de Atlantisch Oceaan) met een frisse saus van verse tuinkruiden
· Huisgemaakte stoofpotje van kippendijenfilets met kerrie, gebakken spekjes en gedroogde tomaat
· Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd met een romige saus van groene verse pepertjes
· Huisgegaarde kalfssukade aan één stuk gegaard in eigen keuken, met een saus van stokzwammetjes en dragon
· Langzaam gegaarde parelhoenbout met een frisse saus van honing en limoen
· “Tournedos”, gebakken runderhaasbiefstuk van het Black Angus rund met een romige saus van truffels (bijbetaling € 5,50 p.p.)
· “Specialiteit van de chef”, gebakken Friander kalfsoester met een rolletje kalfswang met een kruidenkorstje en een Madeirasaus (bijbetaling € 3,50 p.p.)
Wij hebben ook een allergenenmenukaart, vraag er gerust om.
SPECIAAL voor de zeetongliefhebbers, serveren wij:
Gebakken zeetong
in de roomboter gebakken van 400 gram.
Bijbetaling € 18,50. (Dit bedrag komt bovenop de menuprijs.)
Wij willen de zeetong voor u fileren, tenzij u dat liever zelf doet.
*** Vegetarisch menu ***
Gegrilde pompoencarpaccio met Parmazaanse kaassnippers en een dressing van rode uien
OF
Huisgemaakte lichtgebonden tomatensoep met een wolkje opgeklopte room
***
Gevulde artisjokbodems met een groenteragout en chocchi met een kruidensaus
***
Dessert naar keuze van de menukaart 3-
Nagerechten:
· Witte chocolademousse geserveerd met kersenroomijs, amarenasaus en slagroom
· Mango-
· Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-
· Cheesecake met een bastognebodem met verse aardbeien, aardbeiensaus en aardbeienroomijs
· “Opoes Coupe”, drie bollen boeren-
· Coupe “De Zoete Kers”, warme kersen met drie bollen boeren-
· Drie verschillende soorten Italiaanse kazen bestaande uit: Taleggio (gepasteuriseerde koemelk), Provolone (gepasteuriseerde koemelk) en Toma Piemontese (rauwe koemelk) met honing geserveerd
· “Baileys Coffee”, Baileys, koffie, bruine suiker en opgeslagen ongezoete room
(andere drank zoals Irish Whiskey of likeur, bijbetaling € 2,-
· “Koffie compleet”, geserveerd met twee kleine verrassingen, keuze uit: koffie, thee, espresso, cappuccino of koffie verkeerd
Dessertwijnen € 4,25:
Muscat de Samos, Samos-
Moscato d’Asti
Muscat de Beaumes de Venise
Port € 5,50:
10 year old tawny port
Koffie/thee en koffievariaties:
Koffie/thee… € 2,35
Espresso… € 2,35
Dubbele espresso.. € 3,40
Cappuccino… € 2,65
Koffie verkeerd.. € 2,65
Irish Coffee… € 6,75
French Coffee… € 6,75
Caffè Italiano… € 6,75
Cafe Brazil… € 6,75
Witte wijnen € 22,50:
Pinot Blanc Bestheim
Elzas, Frankrijk Per glas € 5,00
Chardonnay Reserva Montes
Valle Central, Chili Per glas € 5,00
Sauvignon Reserva Montes
Valle Central, Chili Per glas € 5,00
Rode wijnen € 22,50:
Pinot Noir Jaffelin
Vin de France, Frankrijk Per glas € 5,00
Malbec Reserva Estate Finca el Origen
Mendoza, Argentina Per glas € 5,00
Shiraz, George Wynham Per glas € 5,00
Merlot Reserva Montes
Valle Central, Chili Per glas € 5,00
Witte huiswijn:
Sauvignon blanc / Chardonnay, Bonsai,
Valle Central, Chili
Glas € 3,85
Karaf ½ liter € 11,95
Fles € 17,95
Rode huiswijn:
Syrah / Cabernet Sauvignon, Bonsai,
Valle Central, Chili
Glas € 3,85
Karaf ½ liter € 11,95
Fles € 17,95
Bieren:
Amstel bier 5% (tap)……………………………………………………………………….€ 2,75
Brand bier 5% (flesje)……………………………………………………………………..€ 2,65
Palm 5,2%………………………………………………………………..€ 3,75
Duvel 8,5%……………………………………………………..............€ 3,75
Wieckse Witte 5%………………………………………………………€ 3,75
Leffe Blond 6,6%………………………………………………………..€ 3,50
Westmalle Dubbel 7%…………………………………………………€ 4,25
Westmalle Trippel 9,5%………………………………………..........€ 4,95
Kasteelbier Donker 11%.........................................................€ 5,25
Belle-
Seizoen Speciaal Bier (Indien voorradig, vraag de bediening)..vanaf € 3,75
Alcohol vrij:
Radler (citroen)…………………………………………………………€ 3,50
Amstel Malt……………………………………………......................€ 3,00