Kerst - http://restaurantdezoetekers.nl/

Restaurant De Zoete Kers
Title
Ga naar de inhoud
HIERONDER VINDT U DE GERECHTEN WELKE WIJ MET KERST 2018 HEBBEN SERVEREN.
In 2019 kunt u met kerst een soortgelijke opzet verwachten.

Kerst 2018

Geachte gast,

Ook deze Kerst serveren wij een kerstmenu tijdens de lunch en het diner op 25 en 26 december.
Voor de lunch ontvangen wij de gasten tussen 13:00 uur en 13:30 uur, de lunch wordt om 17:00 uur beëindigd.
Het kerstdiner serveren wij in ons restaurant vanaf 18:00 uur.
U kunt uw eigen kerstmenu samenstellen op de middag of avond zelf.

Hieronder vindt u de gerechten welke wij serveren.

Kerst keuzemenu 2018

Voorgerechten:
  • Visgerecht: huisgemaakte vispate van gemarineerde zalm ingelegd met gerookte regenboogforel met een cocktailtje van heekfilet en een frisse cocktailsaus
  • Spaanse Serranoham op een kleine salade met geroosterde pompoenpitjes en gemarineerde pompoen
  • Salade met lauwwarme tamme eendenbout met paddenstoelen een rookspek, geserveerd met een zachte bieslookmayonaise
  • Huisgemaakte terrine van speenvarkenbeenham en gedroogde tomatentapenade op een groene salade met een mosterddressing
  • Carpaccio van het Black Angus rund met truffelmayonaise, rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers (Voor de liefhebber hebben we ook de XL-uitvoering, bijbetaling € 3,50 p.p.)

Tussengerechten:
  • Huisgemaakte soep van trostomaten met reepjes courgette en luchtig geslagen room
  • Gepelde scampi, gebakken in de olijfolie, geserveerd in een overheerlijke saus van knoflook en gember
  • Gebakken tongscharfilets met een laagje van rode pesto en een basilicumcrème

Hoofdgerechten:
  • Verse Noorse zalmfilet van de grill met een romige dillecrème
  • Gebakken Dorade Royal filet met een saus van gekonfijte sjalotjes en platte peterselie
  • Huisgegaarde Friander kalfssukade met een saus van verse zilveruitjes en tijm
  • Gebakken wildzwijnhaasfilet met een rolletje wildzwijnwang met een saus van veenbessen, geserveerd met rodekool en een stoofpeertje
  • Tournedos van het Black Angus rund met een saus van wintertruffel (bijbetaling € 5,50 p.p.)

Nagerecht:
  • "Grand dessert", proeverij bestaande uit 5 zoete gerechtjes

Prijs kerstlunch/diner 3-gangen € 33,50 p.p., 4-gangen (€ 40,50 p.p. exclusief bijbetaling).
Minimale besteding per persoon is een 3-gangenmenu (€ 33,50 p.p. exclusief bijbetaling).

Wanneer u wenst te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen.   (Telefoon: 0416 319021)

Met vriendelijke groet,

Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen
                                       
Restaurant "De Zoete Kers" ,  
Grotestraat 148, 5151 BN Drunen
Restaurant De Zoete Kers
Terug naar de inhoud