Kerst - http://restaurantdezoetekers.nl/

Restaurant De Zoete Kers
← Vink aan voor menukaart e.a.
Zoete Kers
Ga naar de inhoud
Kerst 2020

Geachte gast,

Ook deze Kerst serveren wij een kerstmenu tijdens de lunch en het diner op 25 en 26 december.
Voor de lunch ontvangen wij de gasten tussen 13:00 uur en 13:30 uur, de lunch wordt om 17:00 uur beëindigd.
Het kerstdiner serveren wij in ons restaurant vanaf 18:00 uur.
U kunt uw eigen kerstmenu samenstellen op de middag of avond zelf.

Hieronder vindt u de gerechten welke wij serveren.

Kerst keuzemenu 2020

Voorgerechten:
  • Combinatie van huisgemarineerde Noorse zalmfilet en een cocktailtje van surimi krab met bosuitjes en cocktailsaus
  • Vitello Tonnato, dungesneden kalfsfilet met een tonijnsaus, kappertjes en spekjes
  • Belgische romige paté gevuld met grandberries en geserveerd met een kleine salade en een frambozensaus
  • Carpaccio van het Black Angus rund met truffelmayonaise, rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers (Voor de liefhebber hebben we ook de XL-uitvoering, bijbetaling 3,50 p.p.)
  • Drieluik van boerderijkip, bestaande uit: gerookte kippenborstfilet, warm rolletje van kippenbout en een stukje kippenpaté begeleid met een basilicumcrème (Bijbetaling 3,50)
 
Tussengerechten:
  • Romige soep van pruimtomaten uit eigen keuken met paprikapuree en basilicumcrème
  • Gepelde scampi, gebakken in de olijfolie, geserveerd in een overheerlijke saus van knoflook en gember
  • Gebakken tongscharfilet met een zachte saus van sjalotjes en platte peterselie
 
Hoofdgerechten:
  • Gegrilde verse Noorse zalmfilet (Atlantische duurzame kweekzalm uit het Skjerstad Fjord) van de grill met een romige saus van dille
  • Gebakken zeebaarsfilet (rondvis, zoet- en zoutwater uit de Atlantisch Oceaan) met een frisse saus van prei en bieslook
  • Biologische Friander kalfssukade, uren gegaard in eigen keuken en geserveerd met een romige saus van mini uitjes en dragonblad
  • Gebakken wildzwijnhaasfilet met een rolletje wildzwijnwang met een saus van stokzwammetjes, geserveerd met een wildgarnituur
  • Tournedos van het Black Angus rund met een korstje van kastanje-paddenstoelen en een saus van truffel (bijbetaling € 5,50 p.p.)
 
Nagerecht:
  • "Grand dessert", proeverij bestaande uit 5 zoete gerechtjes
 
Prijs kerstlunch/diner 3-gangen € 38,50 p.p., 4-gangen € 47,50 p.p. (exclusief bijbetaling).
Minimale besteding per persoon is een 3-gangenmenu € 38,50 p.p. (exclusief bijbetaling).

Wanneer u wenst te reserveren kunt u telefonisch contact opnemen.  (Telefoon: 0416 319021)

Met vriendelijke groet,
Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen
 
Restaurant "De Zoete Kers" ,  
Grotestraat 148, 5151 BN, Drunen
Restaurant De Zoete Kers
Terug naar de inhoud