Groepen - http://restaurantdezoetekers.nl/

Restaurant De Zoete Kers
← Vink aan voor menukaart e.a.
Zoete Kers
Ga naar de inhoud
Beste gast,

Per 24 augustus 2023 zijn wij overgenomen. Bedankt voor alle jaren dat u ons restaurant heeft bezocht. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier in hun nieuwe restaurant.

Met vriendelijke groet,
Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen
Hieronder vindt u een voorbeeld van het menukaartje.


Dit is echter een voorbeeld, u kunt gerust een ander

menu samenstellen.


Dit is een suggestie voor de maanden november en december 2017



*** Keuzemenu “De Zoete Kers” ***







Voorgerechten:

 Salade van lauwwarme hazenschouders met paddenstoelen,
spekjes en een kruidendressing


OF

Carpaccio van het Black Angus rund met rode
truffelmayonaise,
rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers

OF

Drie vissoorten bestaande uit: een cocktailtje van koningspoon,
huisgemarineerde zalmfilet en gerookte
regelboogforel met een cocktailsausje
Hoofdgerechten:

 Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille


OF

Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes


OF

 Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes



Nagerechten:


Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom


OF


 Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom


OF


Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen
Restaurant De Zoete Kers
Terug naar de inhoud