
Beste gast,
Per 24 augustus 2023 zijn wij overgenomen. Bedankt voor alle jaren dat u ons restaurant heeft bezocht. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier in hun nieuwe restaurant.
Met vriendelijke groet,
Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen
Hieronder vindt u een voorbeeld van het menukaartje.
Dit is echter een voorbeeld, u kunt gerust een ander
menu samenstellen.
Dit is een suggestie voor de maanden november en december 2017

*** Keuzemenu “De Zoete Kers” ***
Voorgerechten:
Salade van lauwwarme hazenschouders met paddenstoelen,
spekjes en een kruidendressing
OF
Carpaccio van het Black Angus rund met rode truffelmayonaise,
rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers
OF
Drie vissoorten bestaande uit: een cocktailtje van koningspoon,
huisgemarineerde zalmfilet en gerookte
regelboogforel met een cocktailsausje
Hoofdgerechten:
Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille
OF
Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes
OF
Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes
Nagerechten:
Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom
OF
Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom
OF
Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen
Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille
OF
Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes
OF
Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes
Nagerechten:
Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom
OF
Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom
OF
Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen