Ga naar de inhoud

Groepen

Geachte gast,

Voor groepen bieden wij het volgende aan:

Van dinsdag t/m donderdag geldt:

  • Tot 13 personen a la carte;

  • Vanaf 14 personen een 3-gangen keuzemenu*;

  • Vanaf 30 personen in overleg:

  • Prijzen zie menukaart.


* 3-gangenkeuzemenu:

  • U stelt zelf een 3-gangen keuzemenu samen uit de menukaart voor de periode van uw reservering;

  • Bestaande uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten;

  • U geeft dit aan ons door (kan telefonisch, via de mail of door af te geven);

  • Wij maken een aantal menukaartjes, die op tafel komen te staan;

  • Op de avond zelf maken uw gasten een keuze uit dit 3-gangen keuzemenu.


Het is echter ook mogelijk om meerdere gangen te nemen.
U kunt ook het "Menu Surprise" nemen, maar dit geldt dan voor de gehele tafel.


Van vrijdag t/m zondag geldt:

  • Tot 11 personen a la carte;

  • Vanaf 11 personen een 3-gangen keuzemenu*;

  • Vanaf 30 personen in overleg:

  • Prijzen zie menukaart.


* 3-gangenkeuzemenu:

  • U stelt zelf een 3-gangen keuzemenu samen uit de menukaart voor de periode van uw reservering;

  • Bestaande uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten;

  • U geeft dit aan ons door (kan telefonisch, via de mail of door af te geven);

  • Wij maken een aantal menukaartjes, die op tafel komen te staan;

  • Op de avond zelf maken uw gasten een keuze uit dit 3-gangen keuzemenu.


Het is echter ook mogelijk om meerdere gangen te nemen.
U kunt ook het "Menu Surprise" nemen, maar dit geldt dan voor de gehele groep.

Betalingen:

  • Contant;

  • Pin;

  • Visa;

  • Eurocard/Mastercard.


Op al onze diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.


Hieronder vindt u een voorbeeld van het menukaartje.

Dit is echter een voorbeeld, u kunt gerust een ander
menu samenstellen.

Dit is een suggestie voor de maanden november en december 2017






*** Keuzemenu “De Zoete Kers” ***








Voorgerechten:

 Salade van lauwwarme hazenschouders met paddenstoelen,
spekjes en een kruidendressing


OF

Carpaccio van het Black Angus rund met rode
truffelmayonaise,
rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers

OF

Drie vissoorten bestaande uit: een cocktailtje van koningspoon,
huisgemarineerde zalmfilet en gerookte
regelboogforel met een cocktailsausje










Hoofdgerechten:

 Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille


OF

Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes


OF

 Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes



Nagerechten:


Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom


OF


 Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom


OF


Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen



Terug naar de inhoud