
Geachte gast,
Voor groepen bieden wij het volgende aan:
Van dinsdag t/m donderdag geldt:
Voor groepen bieden wij het volgende aan:
Van dinsdag t/m donderdag geldt:
- Tot 13 personen à la carte of het 3-gangen keuzemenu (€ 27,50);
- Vanaf 14 personen een 3-gangenf het 3-gangen keuzemenu**;la carte menu* oà
- Vanaf 30 personen in overleg:
- Prijzen zie à la carte kaart.
Van vrijdag t/m zondag geldt:
- Tot 11 personen à la carte of het 3-gangen keuzemenu (€ 27,50);
- Vanaf 11 personen een 3-gangen à la carte menu* of het 3-gangen keuzemenu**;
- Vanaf 30 personen in overleg:
- Prijzen zie à la carte kaart.
* 3-gangen à la carte menu:
- U stelt zelf een 3-gangen keuzemenu samen uit de à la carte kaart voor de periode van uw reservering;
- Bestaande uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten;
- U geeft dit aan ons door (kan telefonisch, via de mail of door af te geven);
- Wij maken een aantal menukaartjes, die op tafel komen te staan;
- Op de avond zelf maken uw gasten een keuze uit dit 3-gangen à la carte menu;
- Prijzen zijn afhankelijk van welke gerechten u wenst, groepskorting op aanvraag.
Het is echter ook mogelijk om meerdere gangen te nemen.
** 3-gangen keuzemenu
- Wij serveren het 3-gangen keuzemenu (het vaststaande menu) voor u welke wij die maand serveren (€ 27,50 p.p.);
- Bestaande uit: 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten;
- U geeft dit aan ons door (kan telefonisch, via de mail of door af te geven);
- Wij maken een aantal menukaartjes, die op tafel komen te staan;
- Op de avond zelf maken uw gasten een keuze uit dit 3-gangen keuzemenu;
- Vaste prijs van € 27,50 p.p.
Het is echter ook mogelijk om meerdere gangen te nemen.
Betalingen:
Betalingen:
- Contant;
- Pin;
- Visa;
- Eurocard/Mastercard.
Op al onze diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Koninklijke Horeca Nederland van toepassing.
Hieronder vindt u een voorbeeld van het menukaartje.
Dit is echter een voorbeeld, u kunt gerust een ander
menu samenstellen.
Dit is een suggestie voor de maanden november en december 2017

*** Keuzemenu “De Zoete Kers” ***
Voorgerechten:
Salade van lauwwarme hazenschouders met paddenstoelen,
spekjes en een kruidendressing
OF
Carpaccio van het Black Angus rund met rode truffelmayonaise,
rucolasla en verse Parmezaanse kaassnippers
OF
Drie vissoorten bestaande uit: een cocktailtje van koningspoon,
huisgemarineerde zalmfilet en gerookte
regelboogforel met een cocktailsausje
Hoofdgerechten:
Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille
OF
Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes
OF
Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes
Nagerechten:
Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom
OF
Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom
OF
Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen
Gebakken verse Noorse zalmfilet met een venkelkorstje,
geserveerd met een saus van dille
OF
Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd
met een romige saus van stokzwammetjes
OF
Hertensukade urenlang gegaard in eigen oven
met een saus van rode wijn en verse zilveruitjes
Nagerechten:
Huisgemaakte bavarois van bosvruchten met gemarineerd roodfruit
en een bolletje yoghurt-amareneroomijs en slagroom
OF
Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs
en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom
OF
Coupe "De Zoete Kers", warme kersen met drie bollen
boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen