Actueel nieuws - http://restaurantdezoetekers.nl/

Restaurant De Zoete Kers
← Vink aan voor menukaart e.a.
Zoete Kers
Ga naar de inhoud
Beste gast,

Per 24 augustus 2023 zijn wij overgenomen. Bedankt voor alle jaren dat u ons restaurant heeft bezocht. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier in hun nieuwe restaurant.

Met vriendelijke groet,
Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen

Beste lieve gast,

Wat zijn wij de laatste weken verwend, ongelooflijke lieve en fijne reacties van onze (vaste) gasten die hebben ons echt ontroerd. We hebben alleen maar zeer warme woorden ontvangen, met een lach en een vaak met een traan hebben we afscheid genomen. Vele gasten zullen in onze harten blijven. We realiseren dat we een tijdperk afsluiten, we hebben wel wat zorgen hoe de horeca zich in de toekomst zal ontwikkelen. Voor onze gasten hopen we oprecht dat de horeca oog houdt voor alle soorten gasten. We hebben bloemen gehad, lieve kaarten, chocolade parketten, cadeaubonnen, prachtige Portpakketten, geweldige Champagne, kortom, het is gewoon te gek.

Joost en ik hebben altijd ons best gedaan, natuurlijk is dat niet voor iedereen voldoende, maar we hebben ons vak altijd vanuit ons hart uitgevoerd. We konden dit niet alleen doen, we hebben altijd een geweldig team om ons heen gehad. De laatste weken hebben we het elke dag extreem druk gehad na mijn aankondiging dat we worden overgenomen per 1 september. Deze personeelsleden willen we nog extra bedanken, BEDANKT: Merel, Dagmar, Ralph, Bart, Ruud en Finn, geweldig dat jullie nog een extra stappen hebben gezet. Het afscheid na de drukke werkdag zullen we nooit vergeten.

Ik (Wouter) ga me alleen nog bezighouden met het horeca-onderwijs van Zadkine in Rotterdam. Joost weet nog niet wat zijn toekomst gaat worden, eerst 3 weken naar Portugal en daarna gaat hij kijken hoe nu verder.

Ik ben van plan om mijn ervaringen in de horeca op papier te zetten en wie weet wordt het nog een keer uitgegeven. Dus, mijn verhalen die ik vele gasten aan tafel heb verteld worden dan op papier gezet in een prachtig boek, wie weet? Ik houd de pagina op Facebook voor Restaurant De Zoete Kers voorlopig in de lucht.

Nogmaals, met een lach en een traan nemen we na 13 jaar afscheid van Drunen en na 33 jaar als horecaondernemers, alle lieve gasten en personeelsleden, ENORM BEDANKT!!

Met lieve groeten,

Joost van Leeuwen en Wouter Roodbeen
Restaurant De Zoete Kers
Grotestraat 148a
5151 BN Drunen

Beste gast,

Misschien heeft u al het een of ander gehoord, maar uiterlijk 1 september 2023 wordt ons restaurant overgenomen. We hebben 13 jaar het heel erg naar onze zin gehad in Drunen, maar nu wordt het tijd dat we samen wat meer van het leven gaan genieten. Wij gaan op maandag 24 juli 3 weken op vakantie, daarna zouden we nog 2 weken open kunnen voor de overname. We hebben besloten om die 2 weken niet meer open te gaan, het is immers heel veel werk om na een vakantie weer op te starten en voor 2 weken vinden we dat niet verstandig. Dit betekent dat zondag 23 juli 2023 onze laatste dag is dat we open zijn zoals u ons kent. We zullen u zeker gaan missen en hopelijk zijn we u nog voor onze vakantie. We bedanken u alvast voor al u bezoeken en ik (Wouter) ga zeker de contacten met de gasten missen.

Vriendelijke groet,
Joost en Wouter

1 JULI 2023
Wij serveren weer een nieuw maandmenu voor de maand juli 2023.

1 MEI 2023
Wij hebben onze menukaart weer vernieuwd. Deze kaart serveren wij in de maanden mei t/m juli 2023.

18 APRIL 2023
Ons terras is weer geopend bij mooi weer. Op ons terras kan alleen worden gegeten tijdens openingstijden.

MEI 2020
Onze formule hebben we aangepast. Naast ons 3-gangen keuzemenu voor € 27,50, waar u keuze heeft tussen 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten, serveren wij ook een uitgebreide à la carte kaart. Vanaf onze opening na de verplichte coronasluiting serveren wij deze à la carte  zomerkaart. Deze à la carte  kaart staat op onze website.

2 APRIL 2019
Wij hebben een nieuw interieur, nieuwe heerlijk zittende stoelen, nieuwe robuuste tafels en een in het oogspringende lange rode bank en een prachtig karakteristiek plafond.
Restaurant De Zoete Kers
Terug naar de inhoud