Kookduiven kunnen tijdrovend zijn. Het meest onaangename is om te knoeien met kool bladeren, zodat ze niet breken wanneer verpakt. Dit alles kost tijd en, waardevol voor velen, een plek op tafel. Foodblogger toonde een alternatieve optie - om kool te koken voor bosbessen in zijn eigen vocht.
Deze methode werd op zijn kanaal Poolse YouTuber Damian Kuchnia od kuchni gedemonstreerd. Volgens hem is het beter om kool te koken voor bosbessen in een magnetron. Immers, dit apparaat werkt door het verwarmen van water dat al in producten zit.
Overigens, dergelijke kool kan worden gebruikt in elk recept, waaronder in
Sommigen raden het verpakken van kool in folie voor het koken. Hierdoor kan het water sneller opwarmen en in de kochan circuleren. Damian heeft echter aangetoond dat dit niet nodig is. In plaats daarvan wast hij de kool voordat hij het in de magnetron stopt, en daarvoor snijdt hij natuurlijk het luik uit.
Hoe kool te koken voor bosbessen in de magnetron
Doe de kool in de magnetron zoals aangegeven in de video hieronder.
Stel het vermogen van 650 watt in en bereid de kop voor op 5-6 minuten. Draai dan het hoofd omhoog en kook nog 5 minuten.
Na deze tijd moeten de bladeren zonder problemen vertrekken.
Magnetrons zijn anders, dus als de bladeren op de top nog steeds sterk zijn, verhoog dan de tijd met een paar minuten, proberen de kool niet over te steken.
Als de bladeren stijf zijn in het midden, kunt u ze nog 2-3 minuten warm in de magnetron direct na verwijdering uit de haan.
In de commentaren onder de video, velen gewaardeerd deze methode van koken.
Een ongelooflijk goede kok met zo'n goed advies over koolbladeren is een echte ontdekking. Bedankt voor zo'n geweldige parade. Grote tijdbesparing:), een abonnee schreef.
Geweldig idee. Ik zal het zeker proberen, een andere beloofde.
Ik heb gehoord van deze methode, maar niet zoveel in detail. Dank u, de derde genoteerd.
Hoe is het nieuws?