Deze groene spread op brood is niet alleen lekker, maar ook nuttig. Hier zijn 2 recepten om in 5 minuten te koken

Deze groene spread op brood is niet alleen lekker, maar ook nuttig. Hier zijn 2 recepten om in 5 minuten te koken

Wilt u uw ontbijt of snack echt speciaal maken? Wij bieden u twee ongelooflijk eenvoudige recepten van groene avocado uitstrijk, die klaar zijn in slechts 5 minuten. Leer hoe je een heerlijk en nuttig alternatief voor de gebruikelijke sandwiches te maken.

Avocado's worden steeds populairder in Wit-Russische huizen. En heel terecht, want regelmatige consumptie van dit fruit zal ons immuunsysteem ondersteunen, evenals de lever, ogen en botten.

De vrucht is met name rijk aan vitaminen A, B1 en K, E, onverzadigde vetten omega-3 en omega-6, en bevat ook:

  • Fosfor;
  • calcium;
  • Kalium.
  • foliumzuur en pantothenzuur;
  • en de antioxidant glutathion.

Met zijn vele nuttige ingrediënten, deze vrucht is zeer gunstig voor onze gezondheid en bevordert de goede werking van het hele lichaam, dus met inbegrip van het in ons menu zal een geweldige keuze.

Wat moet worden overwogen bij het kiezen van een avocado?

In winkels vind je twee soorten: fuerte (groen) en hast (donkere huid). Beide zijn heerlijk en vol voedingsstoffen.

Bij het kiezen van de juiste avocado speelt de zachtheid van de pulp een sleutelrol. De gekozen vrucht mag niet te hard of te zacht zijn. Als het te moeilijk is, moet het een paar dagen liggen voordat het gegeten kan worden. Te zacht, integendeel, zal bederven snel, of erger, u zult al kopen verwend fruit.

Hoe maak je een eenvoudige avocado verspreiding?

Snijd de avocado in tweeën en haal de pulp eruit met een lepel. Dan grind met een vork naar een ruwe staat.

In een koekenpan zonder olie, rooster de sesamzaadjes. Wanneer ze een gouden kleur verwerven, verwijder de pan uit het gas en voeg sesam toe aan de avocado. Voeg vervolgens het geperste citroensap, peper en zout naar smaak toe. Serveer met toast of gewoon brood.

Avocado en eierpasta

Snijd de avocado in tweeën en haal de pulp eruit met een lepel. Snijd de pasta met een vork. Voeg het citroensap toe. Voeg kubus-gesneden of geraspte gekookte eieren, knoflook en resterende specerijen. Roer grondig.

Hoe is het nieuws?

Vorige publicatie: Hoe maak je knapperig spek zonder boter? Culinair heeft de gemakkelijkste manier getoond

Volgende publicatie: Heb je slechte tomaten gekocht? Hier zijn 2 manieren om ze een tweede leven te geven.

Gerelateerde publicaties