Deze penny soep heet "Breek voor de maag." Voeg dit kruid toe om een antioxidant effect te geven

Deze penny soep heet "Breek voor de maag." Voeg dit kruid toe om een antioxidant effect te geven

In het midden van november, wanneer de hitte al onbereikbaar lijkt, lekker en warm soep is het gerecht dat je meer dan ooit zal behagen. Het is wenselijk dat het is gemakkelijk te bereiden, goedkoop en heeft voordelen voor de gezondheid. Hoe utopisch het ook klinkt, zo'n recept bestaat wel. Een gebruiker van de Awesomefood blog deelde zijn eerste cursus recept, die gebruikers zeggen werkt "als een maagmedicijn." Hier is hoe het te maken.

In de herfst, worden allerlei soepen in de voorhoede van thuis koken. Opwarmend en voedend voeden ze het lichaam met vitaminen en vocht en helpen ze, volgens velen, verkoudheid te weerstaan. Een lid van een groep gewijd aan Gordon Ramsay op Facebook deelde een recept voor zijn herfstsoep, zeggend dat hij "klaar was om het dag en nacht te eten" omdat het heerlijk en gezond was.

Inderdaad, het recept voor deze soep bevat veel groenten, verse groenten en kurkuma een kruid dat, volgens een grootschalige studie uitgevoerd in de Verenigde Staten, heeft krachtige anti-inflammatoire en antioxidant effecten.

Met uitzondering van de bouillonkubus (je kunt het weigeren), bestaat deze soep geheel uit natuurlijke ingrediënten. Het is gemakkelijk voor te bereiden, gemakkelijk te portemonnee, en werkt als een maagmedicijn, ... volgens commentatoren.

Recept voor groentesoep met kurkuma

Het is niet nodig om vlees te gebruiken om deze warme soep te maken. Dankzij specerijen en goed geselecteerde groenten blijkt het nog steeds rijk en aromatisch te zijn. Naast de standaardset van groenten voor soep (aardappelen, wortelen en uien), zal het recept ook courgette (zucchini), een teentje knoflook en groen nodig hebben. Mooie kleur, aroma en voordelen zal de toevoeging van kurkuma. Maar als je opeens niet van dit kruid houdt, kun je het weigeren. Het gerecht zal nog steeds erg lekker en warm zijn.

Ingrediënten:

  • 1 grote wortel,
  • 1 courgette,
  • 3 middelgrote aardappelen,
  • 1 kleine bol,
  • 1 teentje knoflook,
  • Een handvol verse peterselie
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 kopjes groentebouillon (of water)
  • Zout en peper naar smaak.
  • 1/2 theelepel kurkuma (facultatief, voor kleur en smaak)
  • Verse greens (zoals tijm of dille) voor decoratie

Bereiding:

  1. Bereid groenten: schillen en kubuswortels, courgettes, aardappelen en uien.
  2. Braad de uien en knoflook: In een grote pan, warm wat olijfolie op over een gemiddelde warmte. Voeg de uien en knoflook toe, 2-3 minuten koken tot ze zacht worden.
  3. Voeg de rest van de groenten toe: gesneden wortelen, courgettes en aardappelen. Roer grondig en laat ze zich voorbereiden voor een paar minuten.
  4. Giet groentebouillon of water, breng dan op smaak met zout, peper en kurkuma zoals gewenst. Breng het aan de kook en zet het uit. Warming soep is klaar!

Eet smakelijk.

Overigens zijn er veel recepten voor de eerste gerechten, die een echte hit kunnen worden in de herfst / winter seizoen.

Voeg verfijning toe aan de reeks eerste cursussen kan worden door het koken van paddestoel soep. Het zal heerlijk en heerlijk zijn, en het zal je een goed gevoel geven. Het geheim zit niet alleen in paddenstoelen, maar ook in een hartig ingrediënt dat chef Robert McLovich adviseerde toe te voegen. Lees hoe je paddestoelsoep maakt volgens het recept, op de onderstaande link.

Vorige publicatie: "Nobel Prize Needed" Deze truc van TikTok zal u toelaten om een foto te hangen zonder te lijden. Dit heb je nodig in de keuken.

Volgende publicatie: Meng yoghurt met zout en laat een paar uur achter. Deze snack laat niemand onverschillig

Gerelateerde publicaties