Fluffy Pumpkin Pudding - een eenvoudig dessertrecept

Bereid in slechts 20 minuten (exclusief koeltijd) met eenvoudige ingrediënten die u waarschijnlijk in uw voorraadkast en koelkast heeft. Een eenvoudig en snel recept van de meest seizoensgroente.

Het recept vervolgt mijn marathon van recepten met/van pompoen. Zie het einde van deze publicatie voor andere recepten.

Luchtige pompoenpudding

Ingrediënten

  • Verse pompoen - 200 gram;
  • Magere verse melk (hoewel gewone melk kan worden gebruikt) - een half gefacetteerd glas;
  • Havermout - 3 eetlepels;
  • Honing - naar smaak.

Kooktechnologie

  1. Snijd de pompoen in plakjes en schil. Giet er heet gekookt water in en kook tot het gaar is - 10 minuten.
  2. Verander de afgewerkte pompoen in puree met een blender.
  3. Voeg melk toe aan pompoenpuree en plaats.
  4. Maal havermout tot bloem met een blender of koffiemolen.
  5. Breng het pompoen-melkmengsel aan de kook en voeg de havermout toe. Beweging.
  6. Kook ongeveer 5 minuten tot de massa dikker wordt.
  7. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
  8. Voeg honing toe, klop met een blender. Doe de pudding in kleine vazen, slakommen of in een ovenschaal.
  9. Versier naar smaak (hagelslag, chocoladestukjes, enz.) en zet enkele uren in de koelkast.

Eet smakelijk!

Maak je pompoengerechten terwijl het in het seizoen is!