Verander gewoon de vullingen Melktaart met bessen, appels en fruit naar keuze
De snelste melktaart waarin je alle bessen of vruchten als vulling kunt toevoegen en elke keer van een nieuwe smaak kunt genieten.
Naast bessen zijn appels of stukjes ander fruit dat gaat rijpen, zoals perziken, abrikozen, peren of pruimen, perfect voor deze taart.
Ik maak zulke baksels in een paar minuten, altijd als ik iets lekkers wil voor bij de thee 's avonds of als traktatie als we gasten verwachten.
Melkgiettaart met bessen - recept voor de snelste manier om hem te maken
Voor het deeg heb je de eenvoudigste producten nodig - dit zijn:
- 2 eieren;
- 5-6 eetlepels suiker;
- 120 ml melk;
- Een snufje zout;
- 3-4 eetlepels plantaardige olie (geraffineerd);
- 160-180 gr. tarwebloem;
- 1 zakje rijsmiddel (9-10 g.).
Voor de vulling: aardbeien, aalbessen, frambozen of stukjes fruit.
Hoe maak je een snelle taart met bessen?
Was de bessen onmiddellijk en leg ze op servetten of keukenpapier om het water op te zuigen.
Maak het beslag.Meng in een diepe kom eieren met suiker en melk. Het is niet nodig om te kloppen, maar roer goed om de suikerdeeltjes op te lossen.
Giet de bloem en het bakpoeder door een zeef. De hoeveelheid bloem is bij benadering, het hangt allemaal af van de grootte van de eieren en de bloem. Roer om ervoor te zorgen dat er geen klontjes bloem zijn.
Giet de olie erbij en meng opnieuw.
In dit stadium kun je de oven al aanzetten op 180 graden.
Giet het deeg in de ingeoliede vorm en schik de bessen erop. Je kunt ook mengen met het deeg, maar voorzichtig. Ook als je een taart met appels maakt, als je ze fijnsnijdt en door het deeg mengt, zal hij goed bakken en heerlijk worden.
We zetten de taart met bessen in de oven op het middelste niveau, verhitten - van boven naar beneden. De baktijd is ongeveer 30-40 minuten. Oriënteer je naar je oven.
Tijdens het bakken zal het deeg rijzen en een deel van de bessen bovenop de taart zal in de taart terechtkomen. De taart zal helemaal gevuld zijn.)
Snel, makkelijk en heerlijk!