Mandarijn seizoen is hier. Niet alleen kinderen, maar volwassenen zoals zij. Hoe kun je snoep van de zure zeggen ervan te genieten? Probeer een paar stappen.
Het winterseizoen is nauw verbonden met gierst en andere citrusvruchten. Ze bevatten veel antioxidanten, maar ook vitamine C, die we tijdens het winterseizoen niet mogen vergeten. Het ondersteunt het immuunsysteem en levert energie in sombere dagen. En als we genieten van de citrus, nu op gierst, zal het genoegen verdubbelen. Maar hoe weet je dat zoete staan in de winkel en niet de zure en slechte kopen?
Hoe te selecteren Delicious Mandarijnen
Zakelijke ketens bieden vaak De prijs in actie is vaak populair, maar na het uitpakken van de staat van de vrucht normaal onaangenaam verrast ons. Mollige of rotte hoefdieren maken ons boos. Daarom is het ideaal om elke mandarijn individueel te kiezen. De eerste stap naar een succesvolle aankoop is kleur. Hoe donkerder de foetus, hoe lekkerder de smaak is. Pas op voor plekken op de huid. Groene, bruine en andere vlekken moeten ontmoedigen u te kopen.
Mandarijn huidaandoening
Niet alleen kleur, maar ook kracht en gewicht van mandarijn moet ons waarschuwen voor kwaliteit. Koop geen misvormde vruchten, zelfs niet lichtjes. De mandarijn heeft een solide en mooi flexibel appartement. Zo ken je de sappigheid van de foetus. Zachte of misvormde hoefdieren geven aan dat het innerlijke vlees droog en slecht zal zijn. Sommige mensen proberen ook het gewicht van individuele Pak er een in elke hand, en de harde zit vol heerlijk sap.
Hoe weet je Sweet Tangerines
Of butaan zoet is, kun je per soort zien. Mensen ontmoeten vaak clementines, maar ook Santsum en Tangerine. Clementines zijn een van de meest populaire soorten, omdat ze zoet en zonder zaden zijn. Daarnaast schillen ze ook goed en ruiken ze prachtig. Mandarijnen, Santsum genoemd, zijn iets afgeplat, de huid is gladder en minder zoet. Hun huid is ook minder oranje, maar het vlees is aangenaam sappig. Tangerine is een van de minder populair omdat de huid moeilijker te scheiden is van het vlees, ze zijn zuur en bevatten vaak veel kernen.