Oekraïense chef-kok vertelde hoe te bereiden ingelegde uien, die een uitstekende aanvulling op vele gerechten zal zijn.
We raden ook aan het materiaal te lezen: Het verschil tussen twee dinosaurussen: je moet antwoorden in 19 seconden
Er zijn een aantal recepten om uien goed te marineren voor verschillende gerechten. Over een van deze manieren vertelde de Oekraïense chef Andrey Klus.
Om dergelijke uien te bereiden, zijn de volgende ingrediënten nodig:
- 2 bollen
- Chili paprika's 5-15 g (afhankelijk van peperpit en persoonlijke voorkeuren)
- Peterselie 5g
- Groene uien 5g
- 1 hele citroen
- Zout 2g
- Suiker 20g
- Vers gemalen peper 0,5g
- Gedroogde basilicum 2g
- Olijfolie of andere olie 20 ml
Neem 2 bollen. Blauw, rood, paars is goed. Schil de uien en snijd ze in dunne plakjes. Daarna kookt het met kokend water en laat het een minuut staan, laat het water dan uitlekken, spoel het af met koud water en laat de vloeistof uitlekken.
Chili pepers fijn gesneden, ook fijn gesneden groene uien en peterselie.
De schil van één citroen raspen. Pak vervolgens de citroenfilet en voeg toe aan de vorige ingrediënten. Knijp in het citroensap dat over is.
Voeg uien toe aan alle ingrediënten, meng en kan direct worden geserveerd.
U kunt ook geïnteresseerd zijn in: