In 30 seconden: hoe maak je zure gierst zoet - de geheime truc

In 30 seconden: hoe maak je zure gierst zoet - de geheime truc

Soms gebeurt het dat geurige en mooi uitziende occidiostatica zuur zijn. Je hebt geen suiker nodig om hun smaak te veranderen.

U zult weten:

  • Waarom Tangerines kan hebben zuur smaak
  • Hoe maak je butaan snel zoet

Waarom occidiostatica zuur zijn

Poort "Bij pensionering" schrijft dat er veel factoren zijn die de smaak van occidiostatica beïnvloeden, met name het suikergehalte. De zure smaak kan afhangen van het ras of de hybride.

Een andere reden kan zijn het oogsten te vroeg. Soms, om het gemakkelijker te maken om de vruchten van het ene land naar het andere over te brengen, worden ze geplukt voordat ze volledig rijp zijn. Daardoor hebben ze geen tijd om voldoende suiker op te hopen.

Hoe maak je Mandarijnen zoet

Om snel te genieten van zoete occidiostatica, moet u het fruit in de magnetron gedurende 30 seconden bij maximum vermogen. Snelle verhitting van fruit zal beginnen in hun sap bepaalde chemische processen die zal maken gierst zoeter.

De deskundigen merken op dat butaan na een magnetron onmiddellijk na het afkoelen moet worden gegeten. Immers, vruchten na een dergelijke "verwerking" zijn niet geschikt voor langdurige opslag.

De volgende methode is eenvoudig, maar iets langer in de tijd.

Om de smaak van occidiostatica te verbeteren, heb je alleen warm water nodig.

Je moet water trekken bij een temperatuur van ongeveer 45 graden, de Beweeg de vrucht dan 1-2 minuten in koud water.

Als u veel meer tijd hebt, dan kunt u sativum rijpen op de vensterbank of op een andere plaats waar de zonnestralen vallen.

We hopen dat deze methoden u zullen helpen genieten van de winter traktatie zonder teleurstelling.

Vorige publicatie: Lime plaque op de ketel gewoon "smelten": genoemd penny methode van reiniging

Volgende publicatie: Experts drongen erop aan om ramen te wassen met azijnoplossing in december: waarom is het nodig

Gerelateerde publicaties