Als je deze komkommervariëteiten minstens één seizoen probeert te kweken, kun je er geen afstand meer van doen

Als je deze komkommervariëteiten minstens één seizoen probeert te kweken, kun je er geen afstand meer van doen

Er zijn nu veel variëteiten en hybriden van komkommers en ik wil proberen ze allemaal op mijn eigen perceel te laten groeien. Na het zomerseizoen vat iedereen de oogst voor zichzelf samen. Dus ik vat mijn oogst samen en plan welke variëteit ik volgend jaar ga planten.

Ik hou echt van Shchedrik, die ik elk jaar plant; hij schenkt elk jaar genereus de oogst. Ik oogst om de dag, en als ze overrijp zijn, verliezen ze hun smaak niet en worden ze ook niet slechter, zoals vele anderen.

Shchedrik, ik plant zaailingen vroeg in het voorjaar. Vereist geen bestuiving, draagt ​​​​zeer lang vrucht. Zelentsy worden vanaf één plek in verschillende stukken gevormd. Het hele seizoen zijn we geen bittere tegengekomen, zelfs niet bij gebrek aan water. Bestand tegen veel voorkomende komkommerziekten.

Komkommers worden universeel gebruikt, sappig, zacht, zomaar lekker, in verse salades of in conserven.

Murashka, een van de meest betrouwbare hybriden. Het wordt beschouwd als het meest resistent tegen verschillende komkommerziekten, uitstekende immuniteit tegen echte meeldauw en valse meeldauw. Zelfbestuivend qua snelheid, oogst binnen 45 dagen vanaf de datum waarop de spruiten verschijnen. Heeft geen bitterheid, zelfs niet bij gebrek aan water.

De directeur kan behoorlijk goed groeien en binnen in een kas een uitstekende oogst produceren, en voelt zich goed in vollegrondsbedden. Het aantal vrouwelijke bloemen is 2-3 stuks, hetzelfde aantal is gebonden. De greens zijn zacht, knapperig, smakelijk, zowel vers als bereid.

Claudia, ik plant het elk jaar in mijn tuin en krijg een prachtige oogst van sappige, smakelijke, knapperige komkommers. Groenen zijn niet gevoelig voor overgroei. Bezaaid met kleine knobbeltjes met lichte kleine stekels. De greens zijn helemaal niet bitter, zonder holtes, de schil is dun, niet waterig van smaak, zoet, knapperig, goed geschikt voor salades. en voor het marineren.

Een levendige, vroegrijpe komkommer, al op de veertigste dag nadat de spruiten verschijnen, worden er greens gevormd, waar je het hele zomerseizoen van kunt genieten. Kleine komkommers zijn ideaal voor het inblikken en beitsen. Het voordeel van deze komkommer is dat hij bestand is tegen temperatuurschommelingen.

Vorige publicatie: Krokante ingelegde komkommers voor de winter: zo maak je een heerlijke zoute snack klaar

Volgende publicatie: En toch: 6 mythen over koffie en cafeïne

Gerelateerde publicaties