Aubergines zoals champignons met mayonaise voor de winter

Aubergines zoals champignons met mayonaise voor de winter

Hoe je de kleine blauwe ook klaarmaakt, het worden zeker meesterwerken. We zijn gewend om er kaviaar, verschillende salades en snacks van te maken. Maar elk jaar verschijnen er steeds meer nieuwe recepten. De afgelopen jaren zijn aubergines, net als champignons, een hit geworden onder de bereidingen; ik bied je een van de opties voor een modieuze bereiding met mayonaise.

Ze smaken echt naar champignons; ze zijn zacht en licht kruidig ​​tegelijk. Deze salade kan worden geserveerd met vis, gevogelte of vlees, of als zelfstandig voorgerecht worden aangeboden.

Aubergines zoals champignons met mayonaise voor de winter

Nemen:

  • Aubergines - 3 kg.
  • Ui - 1 kg.
  • Mayonaise - 400 gr.
  • Plantaardige olie - 200 ml.
  • Champignonkruiden - 50 gr.
  • Zout om de aubergines te koken.

Stap voor stap recept:

Snijd de blauwe in blokjes van willekeurige grootte.

Doe het in een koekenpan, voeg een beetje zout toe en voeg een beetje water toe. Laat het koken, kook een paar minuten. Vouw het dan terug, wacht tot de bouillon is weggelopen en knijp het een beetje uit met je handen.

Bak de ui apart, in een kleine hoeveelheid olie, in kleine blokjes gesneden, tot hij mooi bruin is.

Bak vervolgens de gesneden aubergines tot ze mooi bruin zijn. Voeg kleine porties toe.

Meng groenten. Breng op smaak met champignonkruiden.

Voeg mayonaise toe en roer de salade door.

Verdeel in potten en laat het steriliseren.

De pasteurisatietijd vanaf het moment dat het water kookt in de pan bedraagt ​​15 minuten voor blikken met een inhoud van 0,7 liter.

Sluit de snack af, draai hem om, dek hem af en laat hem afkoelen. Alleen opslaan in gebieden met lage temperaturen.

Ik neem geen afscheid, ik wacht tot je me bezoekt, ik beloof je dat ik je heerlijk eten zal blijven geven. Eet smakelijk, laat elke dag vreugdevol zijn, en aubergines als champignons met zelfgemaakte mayonaise voor de winter zullen je hierbij helpen.

Vorige publicatie: Lyutenitsa op Bulgaarse wijze gemaakt van paprika en aubergines

Volgende publicatie: Aardappelbootjes met wrongelvulling

Gerelateerde publicaties