De meeste mensen koken verkeerd: hoe bak je aardappelen om ze knapperig te maken

U kunt een zeer eenvoudige techniek gebruiken zodat aardappelen tijdens het bakken altijd erg knapperig en smakelijk blijken.

U zult weten:

  • Hoe aardappelen in een pan bakken
  • Welke eenvoudige truc maakt gebakken aardappelen knapperig

Er zijn veel mensen die van gebakken aardappelen houden. Het is echter niet altijd mogelijk om dit gerecht te bereiden zodat het blijkt te zijn appetijtelijk en knapperig. Daarom is het handig om te weten hoe lekker om aardappelen in een pan te koken.

Chef Kelly Scott, bekend als kellyscleankeuken in TikTok, merkt op dat veel mensen gebakken aardappelen verkeerd koken.

Volgens de chef-kok, mensen denken dat aardappelen eerst moeten worden geroosterd om ze super knapperig te maken, maar dat is niet precies het geval. De expert zei dat slechts één eenvoudige techniek kan worden gebruikt om de bereiding van dit gerecht te verbeteren en de aardappelen knapperig te maken.

Hij merkte op dat aardappelen een beetje moeten worden gekookt voordat ze worden gebakken.

Tijdens het koken wordt teveel zetmeel uit aardappelen verwijderd.

Dit verwijdert teveel zetmeel. Witte aardappelen zijn zeer zetmeelachtig, waardoor ze nat en plakkerig worden na het koken. Dus we moeten het eerst koken. Dit verwijdert alle oppervlaktezetmeel en laat de aardappelen extreem knapperig worden, zei Scott.

U kunt ook geïnteresseerd zijn in: