Wat te doen als voedsel begint te plakken aan de pan? Je hebt maar 3 natuurlijke ingrediënten nodig.

Soms zelfs ervaren koks kunnen geconfronteerd worden met een probleem bij het koken begint te plakken aan de pan. Dit kan het proces bemoeilijken, evenals verergeren de smaak van de schotel. Er is echter een eenvoudige en effectieve oplossing voor dit probleem dat slechts drie beschikbare ingrediënten thuis vereist.

"Ik geloofde het ook niet totdat ik het zelf controleerde," zei ze in de video.

Volgens haar, alles wat je nodig hebt zijn 3 ingrediënten (je hebt waarschijnlijk thuis):

  • Soda - 1 eetlepel;
  • azijn - 150 ml;
  • 50g wodka.

Giet frisdrank op de pan, giet azijn en wodka (indien niet thuis, kunt u de kleinste fles in de winkel kopen). Zet het vuur op en kook 2 minuten na het koken.

De auteur van de video adviseerde het dragen van een masker, bril en handschoenen omdat "de scherpe geur van azijn de nasopharynx en ogen kan beschadigen."

Was de afwas dan goed onder stromend water. Het eten blijft niet langer aan de pan plakken.

Hoe is het nieuws?