Uien zijn nog nooit zo gemakkelijk gehakt. Hier is hoe te snijden zo dun mogelijk met 2 bestek

Fijn geraspte uien zijn een integraal element van vele gerechten, of salades, soepen of zelfs shawarma. Echter, om echt dunne en zachte plakjes te bereiken is niet zo gemakkelijk. De grootte van de groente en het scheuren veroorzaakt dit proces ingewikkeld. Maar, het blijkt, er is een eenvoudige en betaalbare manier om snel kneed de boog met dunne semi-ringen. Deze methode in TikTok redde bijna 200.000 mensen.

Een gebruiker met de bijnaam tobolator deelt regelmatig hometrucs op zijn pagina en test virale levenshacks van sociale netwerken. Een van zijn laatste video's over het onderwerp van uienreiniging ging viral, raken in meer dan 30 miljoen views. In het, de man besloten om te controleren of het leven hack werkt met uien snijden met behulp van plantaardige reiniging.

Alles wat je nodig hebt om het te implementeren is een vork en groente peeling. Steek de vork in de groente zodat het niet fidget op het aanrechtblad, en begin gewoon het verplaatsen van de groenteschil heen en weer afwisselend totdat het hele wortel gewas is fijn gelast. Het bleek dat de methode echt werkt, maar weinigen wisten ervan.

Veel commentatoren gaven toe dat ze nog niet eerder hadden nagedacht over het geven van een boog als deze.

En laat iemand zeggen dat TikTok niet nuttig is, een andere commenter zei.

En anderen prezen dat ze zich al lang bewust zijn van deze methode en het zelfs gebruiken op andere groenten.

Zo maak ik in de zomer winterblanken, perfect prima, droog in het net, en dan kan ik in de oven blozen. Heerlijk! Wortelen ook, op te slaan"

Wie probeerde aardappels op chips te wrijven?Heeft een van de gebruikers gevraagd, waaraan ze werd verteld dat de methode werkt met aardappelen.

Hoe moet ik uien snijden zodat ze niet schilferen?

Overigens is dit niet de enige truc voor het snijden van uien die te vinden zijn op de uitgestrektheid van TikTok. Dus, bijvoorbeeld, soms moet je niet te hakken dunne uien, maar gewoon snijden in kleine stukjes voor soep of roosteren. De moeilijkheid die tijdens dit proces kan worden ondervonden is de stratificatie van de groente. Onder invloed van het mes en de druk breekt de boog in stukken, die alleen maar irritatie kan veroorzaken.

Dit kan echter gemakkelijk vermeden worden door deze truc te gebruiken.

Schil eerst de uien. Draai het dan zo dat het deel waar de wortel bovenop zat.

Pak dan een scherp mes en snijd de uien in segmenten, "net als een sinaasappel." Maar raak de top niet aan.

De laatste stap is om de groente aan zijn kant te draaien en te hakken.

Hoe is het nieuws?