Bruschetta met zalm en ricottakaas

Bongiorno, katten!

De combinatie “stokbrood + zalm” klinkt al als een liedje, maar als je smaakkleuren toevoegt aan deze ideale formule, krijg je een hele aria! Ik stel voor dat je bruschetta met zalm op een bedje van ricotta bereidt. Het voorgerecht is geschikt voor zowel alledaagse bijeenkomsten als een feestelijke tafel.

Waar we van koken:

  • forel s/s
  • tarwestokbrood -ricottakaas
  • verse dille
  • verse peterselie
  • citroen
  • rode ui -gemalen zwarte peper

Grammatie is niet gespecificeerd omdat dit afhankelijk is van uw verzoeken)

Laten we aan de slag gaan!

Zet de oven onmiddellijk op 180° voorverwarmen en begin met het bereiden van de vulling.

Snijd de komkommer in kleine blokjes.

Snijd de ui fijn.

Ook de peterselie en dille hakken we fijn. Het is handiger en sneller om dit met een schaar te doen.

Snijd de forel in kleine stukjes. Besprenkel met citroensap.

En wij mixen alles. Voeg versgemalen zwarte peper toe. Mengen.

Snijd het stokbrood in stukken, leg het op bakpapier en zet het 5-7 minuten in de oven.

We halen het gedroogde brood uit de oven en leggen er ricottakaas en forelvulling op.

Laten we serveren!