Courgetteringen met kaas en knoflook
Bongiorno, katten!
De belangrijkste vraag van elke zomer is wat te koken met courgette? Ja, alles! Ze worden gebruikt voor het maken van ontbijtjes, pannenkoeken, pasta en zelfs desserts! Haast je niet om ze op reis naar je gezin te sturen, het is beter om deze eenvoudige en smakelijke snack te bereiden)
We hebben nodig:
- Courgette
- Knoflook
- Harde kaas
- Mayonaise
- Tomaat
- Broodkruimels
- Plantaardige olie
- Peterselie
- Zout, peper
Laten we beginnen met koken:
Zet de oven onmiddellijk aan op 180°.
Snijd de courgette in ringen van ongeveer 1 - 1,5 cm dik.
Leg de courgetteringen op perkament en bestrijk ze met plantaardige olie.
Breng op smaak met peper en zout en voeg paneermeel toe aan elke ring. Zet de pan 20-25 minuten in de oven.
Terwijl de courgette aan het bakken is, bereid je de vulling voor. Rasp hiervoor de kaas op een fijne rasp. Verwijder 1/3 van de kaas opzij.
Voeg gehakte knoflook toe aan de rest van de kaas.
Meng de ingrediënten (kaas, knoflook) met mayonaise.
We snijden de tomaten in ringen (indien groot) of in helften als het kleine kerstomaatjes zijn.
We halen de courgette uit de oven en leggen onze vulling en tomaat erop.
Bestrooi de ringen met de overgebleven geraspte kaas en aromatische kruiden naar smaak (ik gebruik oregano).
Plaats de ringen ongeveer 5 minuten in de oven voordat de kaas bakt.
En hier is het! Het aromatische courgettevoorgerecht is klaar!
Courgette omelet
Gebakken courgette met kipfilet
Eet smakelijk!