Een komkommerrecept dat mij verraste: komkommerlimonade
Heb jij al eens komkommerlimonade geprobeerd? Maar tevergeefs, het is een van de lekkerste en meest verfrissende! Ik stel voor om het te bereiden voordat de komkommers op zijn. En ik wacht op jouw feedback!
Wat je nodig hebt:
komkommers – 6 stuks, citroenen – 3 stuks, honing – 3 eetlepels of naar smaak, frisdrank – 1 munt – een klein bosje
Hoe te koken:
Snijd de komkommers in willekeurige stukjes en doe ze in een blender. Als je geen blender hebt, kun je hem gewoon raspen
Voeg citroensap, honing en munt toe en punch opnieuw. Als je geen blender gebruikt, meng dan heel goed; Giet door een zeef. Je kunt het één keer doen zodat er een beetje pulp overblijft, of je kunt het meerdere keren doen om er zoveel mogelijk vanaf te komen. Hier, zoals je wilt; Verdun de limonade met water en roer. Water kan met of zonder gas worden ingenomen. Ik geef de voorkeur aan bruisend mineraalwater.
Giet in glazen en serveer met ijs.
Hoe vind je dit recept?