Snel het huis schoonmaken: de “Drie Lepels” methode

Vechten met oud vuil in de flat kan erg vermoeiend zijn. Maar als je je toevlucht neemt tot de hulp van niet-winkel dubieuze middelen, en zelfgemaakte van natuurlijke componenten, om te gaan met het schoonmaken van objecten in de woning zal veel gemakkelijker en effectiever zijn. Is het echt snel schoonmaken in huis met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen - een realiteit? Ga je gang en antwoord “ja”.

We brengen een duidelijke en vrij economische methode “Drie lepels” onder je aandacht. Dankzij hem kun je in de flat alles schoonmaken, van bestek tot de toiletpot. In tegenstelling tot veel winkelreinigers heeft dit product, gemaakt op de originele manier “Drie Lepels”, geen oppervlakteactieve stoffen in zijn samenstelling. Dit zijn oppervlakteactieve stoffen, die lang niet altijd veilig zijn om te gebruiken. Middelen met oppervlakteactieve stoffen kunnen namelijk niet alleen bacteriën verwijderen, maar ook de toplaag van oppervlakken vernietigen. Bovendien kan er na het gebruik van dergelijke reinigingsmiddelen (zelfs na het grondigste afwassen) een dunne film achterblijven, die niet milieuvriendelijk genoemd kan worden.

Efficiënt en snel het huis schoonmaken met de supermethode

Drie Lepels Methode

Met behulp van deze methode kun je zowel in de keuken als in de badkamer schoonmaken. Waar gaat het allemaal om? Alles is obsceen eenvoudig en duidelijk. Je hebt tafelazijn, zuiveringszout en een afwasmiddel nodig waarvan je de fabrikant vertrouwt. Een mengsel van deze ingrediënten kan bacteriën vernietigen, hardnekkig vuil verwijderen en zelfs oppervlakken desinfecteren. Het belangrijkste - neem 1 eetlepel van alle bovenstaande ingrediënten. Meng ze goed.

Kenmerken van deze schoonmaakmethode

Als je besluit het huis schoon te maken met dit zelfgemaakte middel, vergeet dan niet dat je het alleen met handschoenen mag gebruiken. In plaats van tafelazijn kun je trouwens ook 1 eetlepel waterstofperoxide nemen. Dit zal ook perfect werken bij het schoonmaken van de kamer. Je kunt de glans terugbrengen met dit middel en bestek, en gasfornuis, en zelfs de koekenpan, door alle vettige aanslag te verwijderen.

Als je sterk vervuilde oppervlakken of sanitair wilt schoonmaken, raden we aan om ze af te dekken met een zak of voedselfolie nadat je de zelfgemaakte pasta hebt aangebracht. Laat het mengsel 20 minuten zo liggen. Gedurende deze tijd zullen de reinigende eigenschappen versterken.

Je zult stoppen met het kopen van producten uit de winkel zodra je de “Drie Lepels” methode uitprobeert. Immers, dankzij deze methode zal je huis beginnen te glimmen. We hebben je trouwens eerder verteld hoe je de oven kunt schoonmaken zonder chemicaliën te gebruiken.