Vijf lekkere herfstvullingen voor taarten en cakes: smaakvol, sappig en hartig

Een warme taart met een heerlijke vulling is perfect voor herfstdagen, wanneer melancholie en piekeren je overvallen. Het is in de herfst dat ik met het bakseizoen begin.

Laat me je een aantal herfstvullingen voor taarten en vlaaien voorstellen die jou en je gasten aangenaam zullen verrassen.

Vullingen voor elke smaak: voor vleesliefhebbers, paddenstoelenliefhebbers, kaasliefhebbers, notenliefhebbers en fruitliefhebbers. De vullingen zijn smaakvol, sappig en hartig.

Vijf favoriete herfstvullingen voor taarten en cakes

Vulling #1. Vlees: lamsvlees met pompoen en citer

De keuken van het Midden-Oosten is de bakermat van deze vulling. Dankzij de specerijen en kruiden is de vulling erg smaakvol.

Om het te bereiden, snijd je het vlees en de pompoen in kleine blokjes, voeg je specerijen toe (geplette kruidnagels, zira en koriander) en meng je het goed. De pompoen verzacht de smaak van het vlees en het vlees zal minder vet lijken.

De vulling is geschikt voor taarten, samsa en pasteien.

Vulling #2. Fruit en bessen: appels met kalina, veenbessen of lingonbessen

Ben je uitgekeken op de gebruikelijke appelcharlotte? Voeg dan bessen toe aan de vulling naast appels en je krijgt een aangenaam zuurtje in de smaak. Gebruik kaneel of vanille als smaakmaker.

Vulling #3. Kaas, noten en pruimen

Waarschijnlijk de beste vulling voor open en gesloten herfsttaarten. Een combinatie van rijpe pruimen, walnoten en briekaas. In wezen is dit niet eens een taart, maar een kaasplateau op een gebakken deeg!

Verwijder de pitten van de pruimen, snijd de kaas in kleine stukjes, voeg de gehakte walnoten toe. En roer.

Vulling ### #4. Adygea kaas en pompoen

En weer pompoen! Je kunt niet zonder in de herfst.

Snijd de pompoen fijn en meng het met de Adygeakaas. Voeg gehakte verse munt, tijm en een beetje knoflook toe. Maar je kunt ook meer peper toevoegen (zowel gemalen zwarte als rode hete). Breng op smaak met zout. Meng alles nogmaals.

Een stevige en smakelijke vulling is klaar! Voor zowel pasteien als gesloten taarten.

Vulling #5. Champignons met Knoflook en Kruiden

Bak verse herfstchampignons met gehakte uien, gehakte knoflook, gehakte verse peterselie en tijm. Je krijgt een smaakvol mengsel. Voeg wat geraspte kaas, gehakte groene uien en dubbele room toe.

Je krijgt een sappige vulling met een uitgesproken smaak van paddenstoelen.

Eet smakelijk! Kook thuis - het is gemakkelijk en budgetvriendelijk.