Heerlijke gelaagde salade voor liefhebbers van de Pan-Aziatische keuken: alle favoriete smaken op één plek

De salade combineert pittige, zure en zoete smaken. Je kunt de salade aankleden met traditionele mayonaise, zure room of een andere witte saus.

Als Konstantin Ivlev deze salade zou zien, zou hij zeker zeggen dat dit geen gerecht is, maar een verzameling producten. Maar in principe is elke soesjessalade gewoon een verzameling producten.

Als je Koreaanse wortels kiest die in dit gerecht gaan, oriënteer je dan op je smaak - zowel zoetzure wortels als heel scherpe wortels “werken” goed in dit recept.

Ik raad aan om deze salade in porties te serveren. Zo ziet het er mooier en feestelijker uit.

Laagjessalade voor liefhebbers van de pan-Aziatische keuken

Ingrediënten

(voor 6 porties)

Kooktechniek

  1. Bereid alle producten voor: open een pot met gemarineerde champignons en verwijder overtollig vocht, rasp kaas op een grove rasp, droog wortelen van overtollig vocht.
  2. Snijd de ham en gemarineerde champignons in kleine blokjes (of reepjes).
  3. Neem een slakom (of een breed glas) en schik de ingrediënten in lagen. Ongeveer 50 gram van elk voor een portie salade.
  4. Leg op de bodem “Koreaanse stijl” wortelen, dan - een “raster” van mayonaise, dan - gemarineerde champignons, daarop - plakjes ham, dan - een “raster” van mayonaise, de bovenste laag - geraspte kaas.
  5. Versier de salade met chips en serveer. Je gasten zullen tevreden zijn!

De salade kan van tevoren worden klaargemaakt en tot het serveren in de koelkast worden bewaard.

Eet smakelijk! Thuis koken - het is gemakkelijk en budgetvriendelijk!