Vacutures - http://restaurantdezoetekers.nl/

Restaurant De Zoete Kers
← Vink aan voor menukaart e.a.
Zoete Kers
Ga naar de inhoud
Vacatures:

Wij zijn op zoek naar:
  • hulp in de keuken;
  • hulp voor in de bediening;
  • hulp in de afwas.
Voor op de avond (vanaf 16:00 uur).
Ben je 16 jaar of ouder, neem dan contact met ons op.

Wij zoeken nieuwe collega’s, ben jij dat? Ben je minimaal 16 jaar en wil je 1 of 2 dagen in de week werken? Werken in Restaurant De Zoete Kers betekent elke dag een klein feestje vieren, zowel voor jou als voor onze gasten. Je begint zo rond 16:00 uur en rond 22:30 uur ben je weer klaar met werken. De meeste collega’s gaan hierna nog lekker zelf uit. Je krijgt te eten en deelt mee in de tip die de gasten geven en wordt betaald volgens de cao. Je werkt in een jong team en werkt op een vaste dag, je kunt altijd ruilen met andere collega’s als je een keer niet kunt werken. Iedereen deelt mee in de tip op de gewerkte avond. In de zomer zijn we 3 weken gesloten, je kunt dus ook gewoon lekker op vakantie.
 

Werken in het restaurant: Als je het leuk vindt om met mensen om te gaan dan is dit een leuke bijbaan, je krijgt veel ervaring om met gasten om te gaan en daar kan in je toekomstige baan veel profijt aan hebben. Je ontvangt gasten en neemt een drankje op, je serveert de drankjes en gerechten en mag na verloop van tijd ook bestellingen opnemen. Wat mooi om een heerlijke cappuccino te maken met onze espressomachine. Je werkt nooit alleen, er staat altijd iemand naast je. Je werk bestaat verder uit voorbereidingswerkzaamheden zoals tafels opdekken, koeling bijvullen enz. Tijdens de avond zelf houden we zelf het glaswerk bij, we gebruiken daar onze professionele glazenvaatmachine voor. Aan het eind van de avond wordt alles opgeruimd, misschien wordt er nog een sluitdrankje gedronken. Onder de 18 helaas geen alcohol.
 

Werken in de keuken: Wat leuk om een mooi bord op te maken waar de gast van kan genieten, je maakt het bord zo op, dat je zelf ook graag zou willen krijgen als je uit eten bent. Denk maar eens aan een lekkere carpaccio of een heerlijk dessert. Meestal zal je iets eerder beginnen dan in het restaurant en ben je iets eerder klaar met werken. Je begint met voorbereidingswerkzaamheden. Tijdens het diner maak je voorgerechten en nagerechten klaar. Je werkt altijd minimaal met z’n tweeën en deelt ook mee in de tip en wordt aan het eind van de avond uitbetaald.
 

Werken in de afwas: Werk je liever wat in de schaduw en zie je toch graag collega’s, dan is het werken in de afwas echt leuk. Je werkt zelfstandig en bedient de professionele afwasmachine natuurlijk zelf. Je krijgt borden, pannen en andere materialen te wassen. Glaswerk valt niet onder je werk, dat doet de bediening lekker zelf. Meestal word je aan het eind van de avond geholpen door collega’s met de vaat. Het bestek bijvoorbeeld en het opbergen van de afgewassen borden. Wat misschien nog het leukste is, je deelt ook mee in de tip. Voor iedere collega geldt hetzelfde op de gewerkte avond, iedereen krijgt een even groot deel. Daar ga je dan toch maar mooi mee naar huis.
 

Solliciteren: Loop even binnen of bel naar: 0416 319 021 en vraag naar Joost of Wouter. Als je liever een mailtje wil sturen, stuur deze dan naar w.roodbeen@live.nl. Je wordt dan snel uitgenodigd voor een gesprekje. Hopelijk tot snel.
 
Met vriendelijke groet, Joost van Leeuwen, Wouter Roodbeen en de rest van het team.                                                                                                                                                 
 
Restaurant De Zoete Kers, Grotestraat 148a, 5151 BN Drunen. Telefoon: 0416 319 021 Emailadres: w.roodbeen@live.nl


Restaurant De Zoete Kers
Terug naar de inhoud