
À la carte
Menukaart januari/februari 2023
Voorgerechten:
Huisgemaakte lichtgebonden tomatensoep met een wolkje opgeklopte room (ook vegetarisch mogelijk) … 6,50
Huisgemaakte romige grove mosterdsoep met reepjes beenham en een vleugje room (ook vegetarisch mogelijk) … 7,00
Gerookte dungesneden kalkoenfilet met een bieslookcrème, wortelbolletjes en een knolselderijsalade … 9,50
Grove Belgische paté met cranberries op een kleine salade, geserveerd met frambozensaus … 9,50
Huisgerookte ribeye van het rund, dungesneden en geserveerd op een kleine salade met een sjalottendressing … 10,50
Bietencarpaccio van biologische rode kroten geserveerd met artisjokharten, Parmezaanse kaassnippers en kruidendressing (vegetarisch) … 9,50
Combinatie van gemarineerde Noorse zalmfilet en een rolletje van huisgerookte zalm met tuinkruiden en een cocktailsaus … 10,50
Spaanse gedroogde Serranoham met een kleine salade en spiesjes van verse ananas … 10,50
Gepelde scampi, in de olijfolie gebakken, geserveerd met een overheerlijke saus van gember en knoflook … 10,50
Carpaccio van het Black Angus rund met truffelmayonaise, rucola sla en verse Parmezaanse kaassnippers … 10,50
(Voor de liefhebber hebben we ook de XL-uitvoering … 13,50)
Drieluik van parelhoen, bestaande uit: gerookte parelhoenborst, warm rolletje van parelhoenbout en parelhoenpaté begeleid met een frambozensaus … 13,50
Minimale besteding is een hoofdgerecht.
Voor brood wordt 4,75 gerekend, wij serveren dan 2 soorten brood met 2 smeersels.
Hoofdgerechten:
Gebakken tongscharfilet (platvis, zoutwater uit de Oostelijke Atlantische Oceaan) met een korstje van pesto en een basilicum-roomsaus … 18,50
Noorse zalmfilet van de grill (Atlantische duurzame kweekzalm uit het Skjerstad Fjord) met een romige kruidensaus … 18,50
Gebakken roodbaarsfilet (rondvis, zoutwater uit de Atlantisch Oceaan) met een romige saus van zongedroogde tomaatjes … 18,50
Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd met een romige
champignonsaus … 18,50
Huisgemaakt stoofpotje van kippendijen met kastanjechampignons geserveerd in een pannetje … 18,50
Gebakken wildzwijnhaas geserveerd met en een saus van cranberries … 18,50
Groentequiche uit eigen keuken van verschillende soorten groenten met een saus van verse tuinkruiden (vegetarisch) … 17,50
Aan één stuk langzaam gegaarde kalfssukade uit eigen keuken, geserveerd met een saus van verse dragon … 19,50
“Tournedos”, gebakken runderhaasbiefstuk van het Black Angus rund met een romige saus van verse groene pepertjes … 24,50
Gebakken kalfslever voor de liefhebber, geserveerd met een saus van rode uitjes en rode wijn … 22,50
Gebakken zeetong in de roomboter gebakken van 400 gram, naar wens wordt de zeetong voor u gefileerd geserveerd … Dagprijs, vraag het aan de bediening
Minimale besteding is een hoofdgerecht.
Voor brood wordt 4,75 gerekend, wij serveren dan 2 soorten brood met 2 smeersels.
Bij het hoofdgerecht wordt er groente, salade, rabarber, verse frites met mayonaise geserveerd.
Wenst u extra van één van deze, dan rekenen wij 4,00 per schaaltje extra.
Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht, dan rekenen wij daar 17,50 voor.
Wij hebben ook een allergenenmenukaart, vraag er gerust om.
Nagerechten:
Witte chocolademousse met chocolade crispies, geserveerd met boerenvanilleroomijs, slagroom, met een saus van kersen … 7,50
“Coupe Boerenjongens”, rozijnen in brandewijn, boeren-vanilleroomijs, afgemaakt met een lekkere toef slagroom … 7,50
Onze overheerlijke soesjes gevuld met natuurlijke boeren-vanilleroomijs en overgoten met huisgemaakte karamelsaus met een toef slagroom … 7,50
Mangobavarois met mangoroomijs, geserveerd slagroom
en aardbeiensaus … 7,50
Coupe “De Zoete Kers”, warme kersen met drie bollen boeren-vanilleroomijs, slagroom en chocoladekrullen … 7,50
Originele cheesecake met gemarineerd roodfruit, kersenroomijs, abrikozensaus en slagroom … 7,50
“Coupe Dame Blanche”, drie bollen boeren-vanilleroomijs met warme chocoladesaus en afgemaakt met een toef slagroom … 7,50
“Koffie compleet”, geserveerd met twee kleine verrassingen, keuze uit: koffie, thee, espresso, cappuccino of koffie verkeerd … 8,50
Drie verschillende soorten Franse kazen bestaande uit: RocheBaron, blauwschimmelkaas (gepasteuriseerde koemelk), Fromage de chèvre (gepasteuriseerde geitenkaas) en Bleu d’Auvergne blauwschimmelkaas (rauwe koemelk) met appelstroop … 10,50
Minimale besteding is een hoofdgerecht.
Voor brood wordt 4,75 gerekend, wij serveren dan 2 soorten brood met 2 smeersels.
Bij het hoofdgerecht wordt er groente, salade, rabarber, verse frites met mayonaise geserveerd.
Wenst u extra van één van deze, dan rekenen wij 4,00 per schaaltje extra.
Wilt u een voorgerecht als hoofdgerecht, dan rekenen wij daar 17,50 voor. Dessertwijnen:
Muscat de Samos, Samos-Greece ... 5,75
Muscat de Beaumes de Venise ... 7,50
Port:
10 year old tawny port ... 6,-
Koffie/thee en koffievariaties:
Koffie/thee… 2,65
Espresso… 2,65
Dubbele espresso.. 3,50
Cappuccino… 3,00
Koffie verkeerd.. 3,00
Irish Coffee… 7,00
French Coffee… 7,00
Caffè Italiano… 7,00
Cafe Brazil… 7,00
D.O.M. Coffee... 7,00
Witte wijnen € 26,50:
Pinot Blanc, Bestheim
Elzas, Frankrijk Per glas 6,-
Chardonnay, Khipu
Central Valley, Chili Per glas 6,-
Sauvignon, Khipu
Central Valley, Chili Per glas 6,-
Chardonnay 234, Enate
Somontano, Spanje Per glas 7,50 Per fles 35,50
Rode wijnen € 26,50:
Malbec Reserva Estate, Finca el Origen
Mendoza, Argentina Per glas 6,-
Shiraz, George Wynham Per glas 6,-
Merlot
Central Valley, Chili Per glas 6,-
Reserva, El Meson
Rioja, Spanje Per glas 7,50 Per fles 35,50
Witte huiswijn:
Chardonnay, Orquestra
Castilla-La Mancha, Spanje
Glas € 4,75
Karaf ½ liter € 16,00
Fles € 22,50
Rode huiswijn:
Cabernet Sauvignon, Orquestra
Castilla-La Mancha, Spanje
Glas € 4,75
Karaf ½ liter € 16,00
Fles € 22,50

Bieren:
Brand bier 5% (tap)…………………………………………………..€ 2,95
Affligem Blond 6,8% (tap).....................................................€ 4,35
Affligem Belgisch Wit 4,8%...................................................€ 4,50
Affligem Dubbel 6,8% ……....................................................€ 5,10
Affligem Tripel 9%.................................................................€ 5,25
Palm 5,2%……………………………………………………………….€ 4,50
Duvel 8,5%…………………………………………………….............€ 5,10
Brand Weizen 5,1%................................................................€ 4,50
Rodenbach Fruitage 3,9%……...……………………………………€ 4,50
Leffe Blond 6,6%……………………………………………………….€ 4,50
Westmalle Dubbel 7%……………………………………………..…€ 5,10
Westmalle Tripel 9,5%……..………………………………….........€ 5,25
Kasteelbier Donker 11%........................................................€ 5,25
La Trappe Blond......................................................................€ 4,95
La Trappe Dubbel....................................................................€ 5,10
La Trappe Tripel......................................................................€ 5,25
Mort Subite Kriek Lambic 4,0%………………………….…..…….€ 4,50
Seizoen Speciaal Bier (Indien voorradig).....................vanaf € 4,50
Alcohol vrij:
Affligem Blond 0.0.................................................................€ 4,50
Radler (citroen)………………………………………………….…….€ 4,25
Amstel Malt…………………………………………….....................€ 4,25
Heineken 0.0.........................................................................€ 4,25